MELD EN FEIL
logo
kontakt
logo
kontakt-mob
emblem-app
banner-gradient

OM OSS

Gardia AS er din lokale sikkerhets leverandør med solid fotfeste i Midt-Troms. Vi har vært en sentral aktør i vårt lokalmarked siden 1998. Selskapet ble første gang etablert av Jan Hjelle, som drev bilberging i regionen i samarbeid med Falken (senere Falck). I 2005 ble aksjeselskapet Vakt og Alarmservice AS stiftet, og vi har siden hatt en jevn og solid vekst.

Som uavhengig aktør i markedet vil vi yte vår fulle og hele oppmerksomhet til din bedrift eller din bolig. Vi leverer komplette alarmløsninger til næring og privat kunder basert på vår lange erfaring og kompetanse. Vi tilbyr også vektertjenester og har i dag flere kunder som benytter våre tjenester.

Nøkkel-informasjon

+ 9 ansatte

+ Besøksadresse er Storgata 55 (Finnsnes)

+ Låsesmed fra 1/1-2018

+ Egen boligalarm fra 1/1-2018

+ Vekter og ordensvaktopplæring etter ny læreplan fra 2018

+ Godkjent lærebedrift.

+ Vi leverer komplette løsninger tilpasset ditt behov

Nytt for 2022

Vi lanserer ny app! Nå kan du betjene, overvåke og fjernstyre de fleste produktene du finner i vår nettbutikk. Søk "Gardia" i Apple Store - eller Google Play for Androide telefoner.

Nytt fra 2021

Vi åpner nettbutikk og vil satse på helt nye produktserier.

Nytt fra 2020

Vi er nå godkjent opplæringsbedrift for vekter i Norge inkl. Svalbard. Godkjent vekterkurs avholdes februar, mai, august og november. Vi tilbyr også ranskurs og brannkurs.

Nytt fra 2019

Vi fortsetter vår satsing på egen boligalarm med smarthus styring, samt at vi videreutvikler oss med kompetanse på brannalarm og nødlys for næring med tanke på installasjon og vedlikehold.

Nytt fra 2018

Nytt fra 2018 er vår satsing på låsesmedtjenester som forhandler for Trioving og egen boligalarm, samt at vi har autorisert våre teknikere for Elotec brannalarm for landbruket. Og skulle det være noe du ikke er fornøyd med, eller lurer på, vet du hvor du finner oss. Nemlig der vi alltid vil være – i Storgata 55 på Finnsnes.

2013 - et nytt veivalg

Vår bransje, i likhet med mange andre bransjer hvor kunden abonnerer på tjenester, er preget av oppkjøp og stadig eierskifte. Hensikten er, som i de fleste virksomheter, økt inntjening gjennom sentralisering og effektivisering. Vi derimot, opplevde at som en liten og lokal aktør ble en brikke i et globalt marked, og forhindret til å utøve den personlige servicen og oppfølgingen vi ønsket mot deg som kunde. Vi har i grunn aldri vært noe mer enn nettopp din lokale leverandør, så derfor har vi besluttet å gå 15 år tilbake i tid. Til da vi startet opp som Vakt & Alarmservice 15. desember 1998. Siden den dagen har vi bygget opp kompetanse og ervervet solid kunnskap om vårt nærmiljø, og hva som tjener våre kunder best. Og det er der vi skal fortsette fra og med i dag, men som Gardia AS. Vi skal fortsatt samarbeide med sentrale aktører i markedet, og vil være tilknyttet et nytt alarmmottak i Nord-Norge, Alarm24 AS, men først av alt skal vi være din lokale sikkerhets leverandør. Vi skal yte enda bedre service og levere enda bedre tjenester som er tilpasset ditt behov slik vi kjenner ditt og vårt lokale miljø.

Nå som vi har valgt å stå på egne bein å være herre over egen virksomhet, vil vi også kunne være mer til stede for våre kunder. Det har vært oppløftende og motiverende å se oss selv og bedriften inn i nye tider på helt nye og egne premisser. På kort tid har vi omstilt oss internt, og brukt mye ressurser for å kunne møte de nye utfordringene en slik omstilling krever, men nå er vi klar. Vi håper derfor alle som har kjent oss opp gjennom årene blir med oss videre som Gardia AS. Vi garanterer i hvertfall vår fulle oppmerksomhet for din bedrift, bolig og dine verdier.

Velkommen innom!

footer_bar

Gardia AS

Bes.adr.: Storgata 55, 9300 Finnsnes

Postadr.: Postboks 33, 9305 Finnsnes

Tel: 778 45 999

www.gardia.no
Besøk oss på Facebook

© 2018 Gardia AS

Design tilrettelagt av Dakota AS

footer_bar

Gardia AS

Bes.adr.: Storgata 55, 9300 Finnsnes

Postadr.: Postboks 33, 9305 Finnsnes

Tel: 778 45 999

www.gardia.no

Besøk oss på Facebook

© 2018 Gardia AS

Design tilrettelagt av Dakota AS